Andrew Hall
Mediator / Trainer
Citat
"Mediatorul rareori face o greşeala punând o întrebare sau rămânând tăcut"
 
Scurtă descriere

Andrew P. Hall este mediator in cadrul Serviciului Federal de Mediere şi Consiliere in Seattle, Washington Field Office. El este membru al Agenţiei din 2001 şi asigură mediere şi servicii înrudite pentru sectorul public şi privat de-a lungul zonei Pacific Nord-Vest şi Alaska. Experienţa lui include medierea în negocierea disputelor complexe colective în domeniul sănătăţii, transporturilor, aerospaţial, producţiei şi în alte sectoare. In 2005 el a fost numit ca mediator pentru Compania Boeing şi Asociaţia Internaţională a Mecanicilor pentru reînnoirea contractului colectiv pentru mai mult de 30.000 de angajaţi.
Andrew a absolvit cu cele mai bune rezultate Principia College in 1982. Are o licenţă in Ştiinţe Politice, cu interes pe Relaţii Internaţionale şi o licenţă în literatura engleză. In 1982 el a participat la Conferinţa Relaţiilor Internaţionale ţinută anual la Academia Militară a SUA, din West Point, New York.
În anul 1985 Andrew a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Seattle unde a funcţionat ca profesor de drept internaţional. Andrew are licenţă pentru a practica avocatura in Texas si Washington şi a fost avocat pentru 20 de ani, dobândind o vasta experienţă in cazuri legate de proprietăţi, afaceri, corporaţii, finanţe si comerţ in Houston, Texas şi Seattle, Washington.

Începând cu anul 1990, Andrew a funcţionat ca ofiţer de poliţie pentru aproape 6 ani în Seattle, Washington. Cariera lui ca ofiţer de poliţie include aplicarea legii pe stradă, investigaţii şi lucrul sub acoperire pentru depistarea narcoticelor. El a funcţionat ca martor expert pentru sindicatul ofiţerilor de poliţie pentru probleme de compensare şi a asistat sindicatul ca membru în echipa de negociere colectivă. 

În anul 1997 Andrew a revenit la practicarea avocaturii ca avocat în domeniul relaţiilor de muncă şi consilier general în cadrul unei firme de avocatură reprezentând clienţi din zona Pacificului de Nord-Vest şi Alaska. El a funcţionat ca purtător de cuvânt, avocat şi consilier general de afaceri pentru mari organizaţii de munca şi a dobândit experienţa vastă în legislaţia muncii la nivel federal şi local şi în negocierea contractelor.

Andrew are licenţă de pilot şi este un cititor, scriitor şi călător inrăit. El şi soţia lui Rosemary trăiesc la ţară, lângă Seattle, Washington.

Datele de contact ale lui Andrew sunt:

Datele de contact ale lui Andrew sunt:

Commissioner Andrew P. Hall
Federal Mediation and Conciliation Service
2001 Sixth Avenue, Suite 2500
Seattle , Washington 98121
Telephone: 00-1-206-553-4556
Email: ahall@fmcs.gov

 
© Uniunea Centrelor de Mediere din Romania