Aplicarea extensiilor de gene pas cu pas. Invata totul de la cursul online extensii gene al Paulei Lupu

Paula Lupu, tehnnician extensii gene și trainer premiat la competiții naționale și internaționale, a pus bazele unui curs online extensii gene dedicat persoanelor care își doresc să înceapă o nouă carieră în acest domeniu. În acest curs trainerul a inclus toți pașii pe care un lash artist trebuie să-i urmeze pentru a ajunge la un rezultat bun, de care atât el, cât și clienta să fie mulțumiți.
curs genePentru început, în momentul aplicării extensiilor, genele naturale ale clientelor trebuie să fie curate și demachiate.

Aplicarea extensiilor de gene începe prin demachierea ochilor cu un produs special creat pentru extensiile de gene, ulterior aplicându-se plasturi protectori peste genele inferioare pentru a nu se lipi de genele superioare în timpul procedurii.
Genele naturale sunt curățate cu un primer special pentru a îndepărta orice urmă de sebum, uleiuri și alte impurități. Ulterior, se vor separa genele naturale cu ajutorul unei pensete, lăsânudu-se loc liber pentru firul pe care se va aplica extensia.Se separă genele naturale cu ajutorul unei pensete și se lasă un loc liber pentru firul pe care urmează să fie aplicată extensia. Cu o a doua pensetă se aplică un fir de extensie, care se trece prin adeziv și se lipește ulterior de firul natural de geană.
Procesul se repetă pentru fiecare geană. Cu o pompiță specială se poate usca suplimentar adezivul, se piaptănă genele pentru a nu se lipi între ele și se dezlipesc plasturii de protecție.
Acesta este, pe scurt, procesul de aplicare al extensiilor de gene fir cu fir. Pentru a învăța mai multe înscrie-te la cursul online extensii gene al Paulei Lupu și devino un expert în domeniul acesta frumos și profitabil.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.